Arval building

Laurent Mélignon is nieuwe Corporate Sales Director bij Arval Belgium

Arval 11 Oct 2024

Sinds 1 oktober is Laurent Mélignon (39) de nieuwe Corporate Sales Director bij Arval Belgium. Mélignon begon zijn carrière bij Arval in 2007 als accountmanager en is een bekend en gewaardeerd gezicht binnen het mobiliteitsoplossingenbedrijf.

Mélignon behaalde zijn diploma Marketing aan het Franstalige EPHEC en startte zijn loopbaan als accountmanager bij Arval Belgium. Vervolgens groeide hij door naar functies zoals Business Manager, Sales Team Manager en, tot voor kort, Head of Mid Market. In deze laatste functie bewees hij dat hij in staat is strategieën te implementeren waarmee Arval marktuitdagingen kon aanpakken en tegelijkertijd de ambitieuze commerciële doelstellingen van het bedrijf succesvol behaalde. “Met zijn jarenlange ervaring in sales en zijn grondige kennis van zowel het bedrijf als de markt, is hij de ideale persoon om leiding te geven aan het departement,” aldus het management.

Naast zijn lange carrière binnen het salesdepartement is Laurent ook één van de ambassadeurs van Arval. Met zijn kenmerkende energie en gedrevenheid draagt hij het merk actief uit. Het is dan ook vanzelfsprekend dat zowel Mélignon als het management van Arval uitkijkt naar deze nieuwe fase in zijn carrière en naar de toekomstige samenwerking met de teams die hij zo goed kent.

“Arval Belgium is mijn eerste en enige werkgever, en daar ben ik enorm trots op. Onze relatie is gebaseerd op wederzijds engagement en vertrouwen. Ik voel me thuis binnen het bedrijf en ben blij dat ik me hier verder kan blijven ontwikkelen. Je moet de kansen grijpen die zich aandienen. Ik ben erg enthousiast over deze nieuwe stap en vastbesloten om me volledig in te zetten voor alle teams”.

- Laurent Mélignon, Corporate Sales Director, Arval Belgium

In zijn nieuwe rol zal Laurent ook deel uitmaken van het uitvoerend comité (Comex), waar hij met zijn strategische visie en uitgebreide expertise zal bijdragen aan het realiseren van de toekomstige ambities van het bedrijf. Zijn opvolger als Head of Mid Market is nog niet benoemd.

Lees meer Toon minder