Spontane sollicitatie

Zaventem
Permanent
Afdeling:
CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT
Referentie:
12356808
Missies:

Over ArvalWe zijn een onderdeel van de BNP Paribas Group en marktleider in mobiliteitsoplossingen. Met een sterke focus op duurzaamheid en klantgerichtheid, streven we ernaar om bedrijven te ondersteunen in hun mobiliteitsbehoeften, terwijl we tegelijk bijdragen aan een betere toekomst. Onze cultuur wordt gekenmerkt door samenwerking, innovatie en voortdurende groei. Daarom benoemen we ook graag onze vier belangrijke DNA pijlers : we listen, we care, we challenge and we deliver.

Waarom solliciteren bij Arval?Ben jij op zoek naar een uitdagende omgeving waar je jouw passie voor mobiliteit kan combineren met professionele groei? Bij Arval krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een innovatieve werkomgeving die continu in beweging is. We moedigen initiatief en creativiteit aan en bieden onze medewerkers de ruimte om nieuwe ideeën te ontwikkelen en hun talenten te benutten. Of je nu een ervaren professional bent of net afgestudeerd, wij zijn altijd op zoek naar gedreven talenten die onze visie delen.

Wie zoeken we?Iemand die zich herkent in de volgende kenmerken:

  • Passie voor mobiliteit: Je hebt een sterke interesse in de mobiliteitssector en bent op de hoogte van de laatste trends en innovaties.
  • Proactieve houding: Je wacht niet af, maar neemt het initiatief en denkt mee over verbeteringen en nieuwe oplossingen.
  • Sterke communicatieve vaardigheden: Je kan effectief communiceren met zowel collega’s als klanten, in woord en geschrift.
  • Samenwerkingsgericht: Je werkt graag samen in een team en draagt bij aan een positieve werksfeer.
  • Oplossingsgerichte mindset: Je denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen en probeert oplossingen te vinden voor uitdagingen.

Interesse?Zie jij jezelf passen binnen Arval, maar zie je momenteel geen specifieke vacature die bij jouw profiel past? Aarzel dan niet om een spontane sollicitatie in te dienen! Bezorg ons jouw  CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je bij Arval wilt werken en hoe jouw vaardigheden kunnen bijdragen aan ons succes.